Tuotteet

Ikkunakalvot (High Performance Films)

Ikkunakalvot suojaavat autosi tekstiilejä haalistumiselta ja huonontumiselta, antavat näkösuojaa sekä suojaavat lemmikkejä, lapsia ja muita matkustajia lämmöltä. Ikkunakalvot antavat myös turvaa lasin rikkoutumisen ja pirstaloitumisen varalta. High Performace (HP) Charcoal on metallisoitu kalvo, joka tarjoaa maksimaalisen lämmönehkäisyn ja esteettisyyden. Kalvot ovat saatavilla 5, 10, 20, 30, 40 ja 50 % valonläpäisyvahvuuksissa.

Kaikki tuotteet ja yksityiskohtaiset tiedot löydät valmistajan sivuilta.

Global Window Films -tuotteita voit ostaa verkkokaupastamme qzvinyls.fi.

 

 

PPF kalvot maalipinnan suojaksi

Global PPF -kalvo on maalipintaa suojaava kalvo hydrofobisella superkiiltävällä pinnalla ja erittäin tehokkaalla SELF HEALING -ominaisuudella, joka toimii jopa huoneenlämmössä! Kalvo vähentää auton pinnassa olevan maalauskuvion erottuvuutta. Kalvon kääntäminen ja reunojen huolittelu onnistuu helpommin vahvemman liimaseoksen ansiosta. Tuote on suunniteltu kestämään erittäin pitkiä aikoja, joten Global antaa tuotteelle takuun jopa 10 vuodeksi. Normaali PPF-kalvosta poiketen asennuksessa voidaan käyttää lämpöä apuna. Osta verkkokaupasta »

Global Window Films suojakalvojen hinnat

 

Kiinteistökalvot

Global Window Filmsin tasolasikalvoista löytyvät erittäin tehokkaasti auringon lämpöä heijastavat peilikalvot. Valikoimassa on sekä sisä- että ulkopuolelle asennettavia kalvoja, sekä kalvoja kahdensuuntaisella peilauksella. 

Global Ice Cool Grey on erittäin tehokas lämmönsiirtokalvo pääasiallisesti tasolasiasennukseen. Kalvo asennetaan ikkunan sisäpuolelle. Materiaalin lämmönsiirto on toteutettu erityisellä keraamisella toteutuksella, poiketen näin olle monien kilpailevien materiaalien toteutuksesta (metalloidut kalvot). Osta verkkokaupasta »